Home / Вземи на разсрочено плащане | MClimate

Възползвайте се от опция за разсрочено плащане с БНП Париба

Процес за кандидатстване, закупуване и доставка

Здравейте!

Само сега можете да закупите MClimate Betty и MClimate Maya V2 на специална Коледна цена с разсрочено плащане към БНП Париба на 4 или 6 вноски, в зависимост от Вашето желание.

За целта следвайте описаната по-долу процедура:

1. Направете онлайн заявка за покупка с разсрочено плащане към БНП Париба ТУК. Изберете желания от Вас продукт (MClimate Maya V2 или MClimate Betty), въведете неговата промоционална цена, Вашите имена и телефон за връзка, изберете схема за погасяване на сумата и изпратете Вашето запитване.
2. Сътрудник от БНП Париба ще обработи Вашата заявка и ще се свърже с вас до края на деня.
3. След уточняване на всички детайли по договора за разсрочено плащане следва процес по одобрение от страна на БНП Париба.
4. При наличие на информация относно статуса на заявката за одобрение за линзинг, наш сътрудник ще се свърже с Вас с цел финализиране на поръчката.
5. След финализиране на поръчката, MClimate пристъпва към изпращане на поръчаните от Вас стоки. Сумата за доставка се дължи на куриер след преглед и получаване на стоката и се калкулира спрямо заявените от Вас адрес и дата на доставка.

* При изплащане на лизинг доставката с куриер на поръчаните стоки е за сметка на клиента.

В случай че имате някакви затруднения или въпроси, не се колебайте да ни пишете на hi@mclimate.eu или да ни позвъните на безплатния за Вас номер 080031010.